Apple Watch Series 7 -oppbrudd avslører små, men viktige endringer

IFixit -teamet har publisert sin fullførte nedrivning av Apple Watch Series 7, og avslører både store og små endringer ved hjelp av tre tidligere Apple -ingeniører. Teamet erter med at Apple Watch Series 7 sporter “hemmeligheter som bare et trent øye kan se”, inkludert mange subtile justeringer som nedrivningsteamet sier er “betydningsfulle” for den totale maskinvareoppgraderingen.

Apple Watch Series 7 ble introdusert i forrige måned, med Apple som senere avslørte i begynnelsen av oktober at modellen ville være tilgjengelig for kjøp 15. oktober. Avdukingen fulgte flere rapporter som hevdet på vegne av innsidere at Apple opplevde forsinkelser med den siste bærbare modellen pga. produksjonskamper knyttet til maskinvareendringer.

Nedrivningen kommer inn i noen av komponentene som kan ha ligget bak disse kampene, inkludert den nye OLED-skjermen med bare en flexkabel, noe som indikerer bruk av berøringsteknologi på cellen. IFixit -teamet bak denne nedrivningen spekulerer i at den nye skjermen forårsaket produksjonsproblemer som førte til at Apple Watch Series 7 ble lansert uten en fast utgivelsesdato.

Å komme inn på klokken ved hjelp av varme, en sugekopp og en plukking viste seg ikke å være så vanskelig under nedrivningen, selv om prosessen krever en forsiktig berøring for å unngå å skade noen av de skjøre komponentene. I tillegg til den nye skjermen viser nedrivningen et nytt batteri med bredere dimensjoner sammenlignet med den forrige modellen, samt små forbedringer i energitetthet og kapasitet.

Andre funn inkluderer en lettere tid å fjerne høyttalerne og Taptic Engine, en finjustering av høyttalergrilldesignet og overraskende eliminering av urets diagnostiske port. Totalt sett gir iFixit -teamet Apple Watch Series 7 smartwatch en score på 6 av 10, forutsatt at du ikke er redd for å risikere å grave i maskinvaren selv.

Bilder av iFixit

Leave a Comment