Blant oss vil spillet være tilgjengelig på PlayStation & Xbox -konsoller fra 14. desember 2021 | 📲 Sist LY

San Fransisco: Mystery-party-actionspillet ‘Among Us’ kommer til PlayStation og Xbox-konsoller 14. desember. Spillet vil være tilgjengelig på PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S og Xbox Game Pass for Console. ‘Among Us’ vil støtte crossplay og online multiplayer på tvers av mobil, PC og nå konsoller. PUBG: New State lanseres av Krafton Globally 11. november 2021.

Den eneste forskjellen mellom de to konsollversjonene er at PlayStation-spillere får tilgang til eksklusiv kosmetikk med Ratchet og Clank-tema, rapporterer The Verge. ‘Among Us’ ble først lansert på iOS og Android tilbake i 2018 og utvidet til PC senere i 2021. Det var en stor hit i de tidlige stadiene av Covid-19-pandemien, og ble 2020s mest nedlastede mobilspill.

‘Among Us’ var det mest nedlastede mobilspillet på både Android- og iOS -appbutikker i 2020, og slo ut spill som PUBG Mobile og Roblox. Ifølge data utgitt av Apptopia, fikk ‘Among Us’ 264 millioner nedlastinger globalt og 41 millioner i USA. ‘Among Us’ var det mest nedlastede mobilspillet globalt i november 2020. Spillet, som er veldig populært blant barna i India, opplevde en økning i popularitet under lockdowns.

(Historien ovenfor dukket først opp på LatestLY 22. oktober 2021 14:50 IST. For flere nyheter og oppdateringer om politikk, verden, sport, underholdning og livsstil, logg deg på vårt nettsted latestly.com).

Leave a Comment