iFixit tok en titt under Apple Watch Series 7s større skjerm

I vår anmeldelse av Apple Watch Series 7 kalte Dieter Bohn den for den beste smartklokken mens han la merke til den nye modellens endringer som “mindre iterasjoner” år-over-år enn vi tidligere hadde forventet. Selv de små forbedringene krevde litt omarbeid. For å sette pris på denne innsatsen, gikk folkene fra iFixit sammen med tidligere Apple -ingeniører for å undersøke de nye delene og få et innblikk i hvordan endringene ble.

Eks-produktdesigner Tobias er nå sammen med Instrumental. Han påpeker i en video at ved å se på baksiden av skjermen kan vi se at for Series 7 fjernet Apple en båndkabel og kombinerte berørings- og displaysignaler til en kabel i stedet for to. Det bidro til å krympe enhetens rammer, men Tobias sier i en video at han er “ganske sikker” på kompleksiteten i denne endringen og hvordan den krøllet gjennom forsyningskjeden, er årsaken til at denne uret ble litt forsinket.

Et mer overraskende øyeblikk er da de fant ut at Apple Watch Series 6 -batteriet passer inn i og fungerer med den nyere modellen.

Selvfølgelig er et annet element i nedrivningen det som ikke er inne i den nye Apple Watch – en gammel diagnostisk port. Siden de første versjonene hadde den gjemt seg inne i urets armbåndsspor, men nå har Apple byttet den ut med trådløs teknologi. Er dette et hint om en iPhone uten porter? Vi kan ikke si det ennå, men nedrivningen vil vise deg hvordan alt gikk sammen for å gjøre enheten mindre utsatt for sprekker, bedre til å motstå støv og vann, og akkurat den lille biten bedre enn Series 6.

Leave a Comment