Slik låser du opp Hammer & Sickle i Call of Duty: Warzone og Cold War

Sammen med mye annet innhold ble Hammer & Sickle kunngjort som et av de nye våpnene som kommer til Call of Duty: Warzone og Black Ops Cold War. Ventetiden kan imidlertid være litt lengre enn forventet sammenlignet med innhold som LAPA SMG.

The Haunting ga noen nye skinn og våpen for å låse opp i både Warzone og Cold War, men Hammer & Sickle vil ikke være en del av den første bølgen av innhold. Det nye settet med nærkampvåpen vil heller falle i begge kampene etter at The Haunting slutter for året. Antagelig er Hammer & Sickle det siste våpenet Black Ops Cold War vil motta før Call of Duty: Vanguard slippes.


Hammer & Sickle -detaljer i Call of Duty: Warzone og Black Ops Cold War

Mens Hammer & Sickle er bekreftet som et av de neste våpnene som vises i Warzone og Black Ops Cold War, er noen av detaljene fortsatt grumsete. Nærkampvåpenet vil være tilgjengelig så snart Halloween -arrangementet avsluttes 2. november, men utfordringen er ennå ikke avslørt.

Som andre nærkampvåpen, er det garantert en hovedutfordring som er tilordnet å låse opp Hammer & Sickle. Det kan variere alt fra å få 3 nærkampdrap i 15 forskjellige kamper, til å få et bestemt antall avsluttende trekk. Uansett må spillere som ønsker våpenet gratis tjene det.

Hammer & Sickle vil også være tilgjengelig for kjøp med COD -poeng når våpenet blir tilgjengelig. Spillere kan holde et øye med en bunt som heter ‘Split Personality’, og den vil også inkludere skinn for Antonov -operatøren. Når spillere kjøper en bunt med et nytt våpen, har de tilgang til våpenhuden alene.


Hammer & Sickle er det siste dual-wield nærkampvåpenet i Call of Duty

I en tidligere hendelse falt Sai-nærkampvåpen med to hjul i spillet, og de tilbød en seriøs fart med en Sai i begge hender. De rystet også opp den vanlige nærkampformelen for Black Ops Cold War.

Når det gjelder Hammer & Sickle, vil våpenet holdes i hver hånd som det nye dual-wield-våpenet. Hver sving vil imidlertid gi litt mer skade på bekostning av hastigheten. Det kan meget vel være det siste våpenet Black Ops Cold War får, så spillerne bør gjøre bruk av det mens de kan.


.

Leave a Comment